пътна помощ


НИРАД ООД

Български (България) English (United Kingdom)

За нас

 

Прогноза за времето

Национална пътна помощ:
пътна помощ България

Може да изпратите SMS на нашия телефон. Моля, дайте подробна информация за това къде е МПС-то и телефон за обратна връзка:

Пътна помощ - бързо, надеждно, сигурно! Контакти
 
  Телефон за пътна помощ - 0894 / 374 385
Лиценз за пътна помощ № 0129 от 2006г.
 
 
 
         Нирад ООД е създадена като специализирана фирма за пътна помощ. Фирмата притежава лиценз за дейността си № 129 издаден от ФРПИ. През 2006г. Нирад ООД създаде първия специализиран интернет сайт в България за пътна помощ (www.nirad.hit.bg). За удобство на клиентите, през 2008г. фирмата откри единен денонощен телефонен център за спешни повиквания към всички мобилни оператори с кратък номер, без увеличение на телефонните услуги (1733). Нирад ООД създаде и собствен автомобилен форум, където автомобилистите, освен да имат по-добър контакт с фирмата, да могат също и да обменят опит и мнения и да си бъдат полезни един на друг. Нирад ООД постави ново начало в авто асистанс услугите в България, като освен стандартната пътна помощ фирмата предлага на своите клиенти и мобилен сервиз за гуми с напълно оборудвана мобилна монтажна.

       Специално за хора със специфични нужди бяхме първите които откриха и SMS и е-мейл център, където клиента може да направи заявка за пътна помощ. Целта на нашата фирма е да реши всички проблеми, свързани с Вашия автомобил 24 часа в денонощието, 365 дни в годината, бързо, качествено и на изгодна цена от опитни специалисти.

       Разполагаме с всички необходими технически средства и оборудване за качествено и навременно реагиране според желанието и нуждите на клиента. Ще бъдем благодарни ако споделите с нас Вашите препоръки и нужди, за да можем заедно да създадем качествени и достъпни услуги. За целта се свържете с нашите сътрудници и ние Ви гарантираме индивидуален подход и разбиране от страна на фирмата.
 
 
 

© Пътна помощ НИРАД ООД